Detalii Articol 

Casa - Gradina

Data adaugare: July 20, 2009 08:34:22 AM
Autor: waaaw.ro
Categorie: Casa - Gradina

Casa

Locuinta in care ne petrecem cea mai mare parte a vietii a fost si este locul unde trebuie sa avem confortul si conditiile necesare unui trai normal in raport cu nivelul actual al societatii umane. In afara de microclimatul necesar organismului uman, casa trebuie sa mai asigure si diverse necesitati de confort general.
Ca forma, marime si conceptie casele au o diversitate foarte mare si individualitatea fiecareia dintre ele face ca aproape sa nu fie doua case la fel.
Deasemenea multitudinea de solutii tehnice cat si diversitatea foarte mare de materiale au dus la o durata de folosinta mai mare sau mai mica a caselor. In cea ce ce priveste partea arhitecturala variante multiple sunt aplicabile de la case de tip clasic pana la cele mai indraznete solutii.


Gradina

Gradina este locul unde incercam sa nu ne rupem de natura inconjuratoare dorind aici sa concentram si sa reproducem la scara mai mica ce ne place mai mult din mediul inconjurtor. 
Ea este partea cu vegetatia cea mai abundenta din spatiul nostru de habitat, mai ales cand ne ducem viata in marile aglomerari urbane.
Din punct de vedere peisagistic sunt foarte multe posibilitati de amenajare a unei gradini aceasta depinzand in mare parte de gusturile si optiunile fiacaruia.

Casa si gradina ca un tot unitar ne fac viata mai placuta si ne asigura un loc si mod de a ne relaxa si rupe de restul tumultului agitatiei si freamatul lumii civilizate.