Detalii Articol 

Divertisment - Jocuri

Data adaugare: July 22, 2009 02:21:52 PM
Autor: waaaw.ro
Categorie: Divertisment - Jocuri

Divertisment

Divertismentul reprezinta acea categorie de distractii lejere,  scurta ca durata si care are ca scop receerea si indepartarea stresului. Prin participarea la actiuni de divertisment individul reuseste sa se detaseze de nenumaratele probleme cotidiene refacandu-si astfel capacitatea fizica si intelectuala. 
Astazi varietatea formelor de divertismnet este foarte mare variind de la manifestari in aer liber si pana la tot felul de activitati menite sa creeze buna dispozitie.
Societatea umana moderna pune un mare accent pe acest gen de activitati incat in unele locuri s-au creat  adevarate parcuri de mari dimensiuni destinate exclusiv divertismentului. 

Jocuri

Putem defini jocurile ca fiind activitati distractive in diverse forme si nenumarate variante. Acestea reprezinta o activitate ce se poate desfasura individual sau colectiv. De foarte multe ori devin extrem de captivante astfel reusind sa atraga total atentia si concentrarea celui sau celor care participa.
Prin ingeneozitatea lor reusesc sa se faca foarte cautate si sa duca chiar la formarea si intretinerea unor adevarate comunitati specifice. Practicarea acestora se poate face indiferent de varsta iar unele dintre ele se joaca chiar pe bani. 
Complexitatea lor variaza atat de mult incat unele dintre ele sunt de o simplitate dezarmanta fara sa aiba nevoie de nici un suport tehnic sau de nici un obiect iar altele precum cele "pe calculator" necesitand adevarate demostratii de logistica si tehnologie.

In ansamblul lor activitatea de divertisment si jocurile la un loc sau separat creeaza o adevarata industrie cu o dezvoltare continua si o diversificare cat mai mare.